Tel Sell komt terug! En wij komen met zwembaden en accessoires

Tel Sell is terug van weggeweest, maar wij bieden écht voordeel

Tel Sell van de zwembaden

Fenomeen Tel Sell komt terug op televisie. ‘Mike, het is amazing’ zien we binnenkort op televisie bij RTL in lange reclameblokken. Wat is Tel Sell ook alweer?

Tel Sell is opgericht in 1993 en staat sindsdien in Nederland en België synoniem aan homeshopping, teleshopping en As Seen on TV producten. Hoewel wij voornamelijk bekend zijn geworden met infomercials en commercials op TV hebben wij reeds sinds 1996 een webshop.

Bij Tel Sell vind je de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van o.a. fitness, buikspierapparaten, snel afvallen, beauty, haarverzorging, fitness DVD’s maar ook handige hulpmiddelen voor in huis, keuken en de tuin. Bekende Tel Sell producten zijn onder andere de Total Gym Shaper, Ahh Bra, Fresh Air Globe, AbTronic, Zumba, Genie Instant Line Smoother, Paint Pad Pro en Renovator.

Voordeel en goedkoop een zwembad kopen?

Gelukkig kan je als eigenaar of koper van een zwembad in Nederland en België ook veel voordeel ervaren. Zo bieden wij goedkoop producten aan van andere aanbieders zoals Amazon.com, bol.com en zelfs AliExpress.com!

Check onze website, nieuwsbrieven en pagina’s op Social Media voor de beste tips en adviezen voor zwembaden, nieuwe trends op het gebied van duurzaamheid en gewoon geweldige aanbiedingen.

Pootje baden in je eigen zwembad