Technics & Applications – Aquatop

Technics & Applications – Aquatop
Bedrijfsnaam: Technics & Applications – Aquatop
Soort leverancier:
Ons bedrijf:

Technics & Applications (T&A) werd opgericht in 1995 door Ludo Vervoort. Vandaag is T&A één van de toonaangevende fabrikanten van automatische zwembadafdekkingen in Europa. Het bedrijf is gelegen in Geel, een stad in het noorden van België. Vandaag beschikt T&A over een productie- en opslagruimte van 10.000m² waarin 3500 afdekkingen/jaar worden geproduceerd.

Dankzij een modern en geautomatiseerd productieapparaat slaagt T&A erin een constante hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen te garanderen.

Aquatop lamellen afdekking

AquaTop biedt lamellen aan in PVC en PC (polycarbonaat) met verhoogde UV-bestendigheid. PC lamellen zijn tot 3x slagvaster dan PVC en zijn inzetbaar in een breder temperatuurinterval (-30/+120°C) wat hen ook inzetbaar maakt in meer zuidelijk gelegen landen.
De populairste lamellen zijn solar lamellen die het zwembad verwarmen. Het profiel is bovenaan (gedeeltelijk) transparant en onderaan zwart waardoor de stralingswarmte van de zon optimaal kan worden geabsorbeerd. Deze ecologische en economische manier van verwarmen kan u 4 tot 8°C opleveren. Solar lamellen voldoen niet aan de Franse veiligheidsnorm NF P 90-308.

Telefoon: + 32 14 23 74 95
E-mail adres: info@aquatop.be
Specialisatie:
Adres / plaats: Klaus-Michael Kuehnelaan 9
2440 Geel
België
Provincie: Antwerpen